«

»

Koira raahautui auton perässä Kokemäellä

Kokemäkeläinen metsästäjä unohti metsästystoverinsa kiinni autonsa peräkoukkuun.

Mies oli poliisin tiedotteen mukaan lopetellut jahtiaan keskiviikkona puolilta päivin. Mies oli kiinnittänyt koiransa taluttimesta auton vetokoukkuun varusteiden pakkaamisen ajaksi.

Pakkaamisen jälkeen mies oli lähtenyt autola matkaan kohti kotiaan, unohtaen kuitenkin vetokoukussa kiinni olleen koiransa.

Miehen perässä ajaneet sivulliset olivat poliisin mukaan havainneet ”auton perässä heittelehtivän mytyn” ja tajunneet kyseessä olevan koira.

Sivulliset pysäyttivät jahtimiehen, jonka jälkeen havaittiin koiran olevan elossa, mutta kauttaaltaan kaulan ja kuonon kohdalta verinen. Koira toimitettiin eläinlääkärin vastaanotolle.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje