«

»

Kyläkoulujen kuolinpesä realisoidaan huutokaupalla

Kuva: Kokemäen kaupunki

Kokemäen Peipohjan koululla järjestetään lakkautettujen koulujen irtaimiston huutokauppa.

Huutokaupassa myydään muun muassa suurtalouskoneita, ruokailulinjastoja, ruokalan pöytiä ja penkkejä sekä tietenkin vanhoja pulpetteja, kuvatauluja sekä höyläpenkkejä.

Myytävät irtaimistot ovat osa Peipohjan ja Korkeaojan koulujen jäämistöä.

Osa tavaroista on tutustuttavana ennakkoon kaupungin nettisivuilla olevan kuvagallerian kautta tästä.

Huutokauppa pidetään helatorstaina 25.5. kello 11-16. Näyttö on kello 9.30-11.00. Vain käteismaksu.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje