«

»

Autoa vahingoitettiin Kokemäen liikekeskuksessa

Kokemäen liikekeskus. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen liikekeskus. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen liikekeskuksen parkkialueella on vahingoitettu henkilöautoa.

Poliisin tiedotteen mukaan teko on tapahtunut 23.6. kello 07.30 ja 14.00 välisenä aikana. Vahingoitettu henkilöauto on tumman sininen, johon on jäänyt valkoista maalia mahdollisesti tekoon epäillyn ajoneuvosta.

Kokemäen poliisi pyytää asian liittyen vinkkejä s-postitse tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje