«

»

Henkilöauto ajautui suoralla tiellä rekan eteen kohtalokkain seurauksin

Kokemäellä VT2:lla tapahtui maanantaiaamuna vakava liikenneonnettomuus.

Sonnilantien risteyksestä noin 250 metriä Helsingin suuntaan oli kokemäkeläinen naiskuljettaja ollut matkalla Helsinkiin päin, kun samaan aikaan Helsingin suunnasta oli tullut vantaalaisen kuljetusliikkeen kuorma-autoyhdistelmä.

Toistaiseksi tuntemattomasta syystä henkilöauto ajautui kuorma-auton ajokaistalle ja törmäsi tämän nokkaan.

Henkilöautoa kuljettanut paikkakuntalainen nainen menehtyi välittömästi ja henkilöauto tuhoutui täysin. Kuorma-auto vaurioitui vähäisesti.

Tieosuudella on voimassa 80 km/h nopeusrajoitus. Tiellä vallitsi onnettomuushetkellä normaali talvikeli.

Katso lisää kuvia ja video onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustöistä

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje