«

»

Humalassa traktoriin kolaroinut rekka-autoilija kiinni Kokemäellä

Kokemäellä jäi poliisin haaviin lauantaina Pöytyällä traktoriin kolaroinut kuorma-auto.

Traktorin takarenkaaseen sekä perässä olleeseen kylvökoneeseen törmännyt rekka oli paennut kolaripaikalta. Onnettomuus oli sattunut, kun traktori oli ollut kääntymässä ja kuorma-auto oli lähtenyt sitä ohittamaan vasemmalta.

Poliisi sai lauantai-illan mittaan ilmoituksen, että kyseinen kolarissa vaurioitunut kuorma-auto oli suunnannut Huittisissa valtatie 2:lle Porin suuntaan.

Kuorma-auto sekä 50-luvulla syntynyt kuljettaja tavoitettiin levähdysalueelta Kokemäellä. Kuljettaja puhalsi alkometriin törkeän rattijuopumuksen rajan ylittävät lukemat 2,24 promillea.

Kuljettaja määrättiin väliaikaiseen ajokieltoon.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje