«

»

Historiantutkija sekä filosofian tohtori Setälä on menehtynyt

20. tammikuuta 1943 syntynyt historiantutkija ja filosofian tohtori Päivi Setälä on menehtynyt 71-vuoden iässä.

Setälä on tiettävästi kuollut 7. maaliskuuta. Hän on ollut johtava naistutkimuksen puolestapuhuja sekä edistäjä.

Päivi on uransa aikana saanut muun muassa kaksi Tieto Finlandia-palkintoa, Kirkon kulttuuripalkinnon, Warelius-palkinnto sekä valtion tiedonjulkistamispalkinto.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje