«

»

Suomi on siirtynyt kesäaikaan

kelloTalviaika on Suomen osalta jätetty taakse ja Kesä 2014 lähestyy vääjäämättä.

Kello kolmelta yöllä siirrettiin kelloja tunnilla eteenpäin kello neljään. Kellojen siirto kannattaa muistaa viimeistään aamulla, sillä sillä on vaikutusta muun muassa junien aikatauluihin sekä kauppojen aukioloon.

Kuitenkin poikkekuksena on VR:n Venäjä-junien aikataulut, sillä Venäjällä ei ole kesäaika-järjestelmä käytössä.

Suomi on käyttänyt kesäaikaa jo vuodesta 1981 ja ensimmäisen kerran maailmassa kelloja siirrettiin vuonna 1916 Saksassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje