«

»

Pilkkijä putosi jäihin Sastamalassa

Suodenniemellä Sastamalassa Isovedellä putosi yksin ollut pilkkijä jähin kuuden maissa tänä iltana.

Naapuri sai kannateltua pilkkijää köyden avulla jotta hän ei vajonnut jään alle.

PIlkkijä joutui kyhjöttämään kylmässä vedessä köyden varassa lähes tunnin koska pelastuslaitoksella kesti noin kaksikymmentä minuuttia paikalle.

Mies vietiin kriittisessä tilassa sairaalaan.

Ihmisiä ei suositella enään tänä keväänä menevään jäille.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje