«

»

Uuden sukupolven suomalainen karttasovellus puhelimiin

mapitare

Kuva: Mapitare

Rovaniemeläinen yritys Mapitare haastaa kaikki navigaattorivalmistajat tarjoamalla Suomen tarkimmat offline-vektorikartat puhelin- ja tabletlaitteisiin. Karttasovellukset on jo saatavilla Android – laitteisiin ja Applen laitteisiin sovellus on tulossa lähiaikoina.

Merikartta Suomi sovellus sisältää lähes kaikki tarkimmat tiedot kaduista, maastosta, reiteistä, sekä virallisista veneilykartoista. Niille jotka eivät tarvitse veneilyyn tarvittavia tietoja on saatavilla suppeampi versio Suomen Maastokartta.

Karttasovellukset toimii ilman internet yhteyttä ja siten navigointiin ei enää tarvita kuin oma puhelin. Laitteeseen voi kerralla ladata koko Suomen kattavat tarkimmat mahdolliset kartta-aineistot. Karttatuote sisältää ajantasaista eri viranomaisten ja julkisen palvelusektorin lähteistä olevaa aineistoa, joka on yhdistetty helppokäyttöiseksi ja nopeaksi yhdistelmäkartaksi.

Mapitare karttasovellukset ovat seurausta yli vuosikymmenen GIS- ja CAD-sovelluskehitystyöstä, sekä aineistoprosessien tehokkaasta hyödyntämisestä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje