«

»

Porin Kierrätyskeskukseen murtauduttiin – Öljyä valutettiin

Lauantaina Porin kierrätyskeskuksessa sattui pienehkö öljyvahinko tiettävästi ilkivallan seurauksena.

Kierrätyskeskuksen piha-alueelle sijoitetuista vaarallisen jätteen konteista oli viitisenkymmentä litraa öljyä vuotanut ympäristöön. Pelastuslaitos imeytti öljyn eikä ympäristöhaittaa aiheutunut.

Tiettävästi lauantain vastaisena yönä oli alueelle murtauduttu ja ilkivaltana päästetty öljyä valumaan konteista.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle lauantaina puolen päivän jälkeen. Poliisi jatkaa luvattoman tunkeutumisen tutkintaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje