«

»

Stubb valittiin Suomen seuraavaksi pääministeriksi

Alexander Stubb photo

Alexander Stubb.

Alexander Stubb valittiin Kokoomuksen puheenjohtajaksi sekä Suomen seuraavaksi pääministeriksi.

Stubb sai toisella äänestyskierroksella 500 ääntä. Kakkoseksi jäi 349 äänen saaliin kerännyt Paula Risikko.

-Tämän päätöksen myötä Suomi saadaan uuteen nousuun, ilmoitti Stubb.

Stubb tulee korvaamaan väistyvän pääministeri Jyrki Kataisen.

Kuva käyttäjältä World Trade Organization 

1 comment

  1. Nimetön

    Suomi sai nyt ainakin yhdet hyvät hampaat!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje