«

»

Risteellä ajetaan jokamiesluokan SM-kilpailut

Kokemäen Risten radalla ajetaan kuluvan viikonlopun aikana jokamiesluokan SM-kilpailut.

Lauantaina kello 11 alkoi ensimmäinen kilpailupäivä. Nuorten EVK-luokkaan ilmoittautui 36, senioriluokkaan 44, nuorten luokkaan 68 sekä naisten luokkaan 82 kilpailijaa.

Toinen kilpailupäivä alkaa sunnuntaina kello 11.

Tuomariston puheenjohtajana toimii Markku Katainen.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje