«

»

Suomi Areenan tapahtumaa vietetään Kokemäellä

Tiistaina 15.7. rantautuu Suomi Areena Kokemäelle.

Päivä tulee olemaan täynnä erilaista ohjelmaa ja sen kruunaa POP UP-ravintolan illallinen.

Suomi Areena päivän ohjelma:

11.00-15.00 Lähiruoka POP UP-lounas Kokemäen seuratalolla 10 euroa.

13.15-14.15 Tulevaisuuden kyläasuminen, Kokemäen seuratalolla puhumassa kirjailija Matti Mäkelä, vihreiden kansanedustaja Oras Tynkkynen, professori ja Suomen Kylätoiminta ry:n puheenjohtaja Eero Uusitalo. Tilaisuuden juontaa Aapo Korkeaoja.

Pöytävarauksen voi tehdä sähköpostitse Jesse.soderlund@jessesdine.fi

Jos ilmoittautumisia tulee tarpeeksi järjestetään Porin Liisantorilta maksuton bussikuljetus. Ilmoittautumiset ja tiedustelut: suomiareena@pori.fi tai 044 701 8498.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje