«

»

Kokemäkeläiset nuoret urheilijat SM-finaalissa

Kokemäkeläisen KK-V:n nuoret urheilijat olivat viime viikonloppuna Lahdessa SM-finaalissa, uutisoi Sydän-Satakunta.

Lehden mukaan Nelli Rakkolainen, Sofia Huida, Adeliina Herrala ja Miia Puolakka muodostivat SM-finaalissa viestijoukkueen. He osallistuivat vuosittaisessa SM-viestissä 4×100 metrin pikaviestiin 15-vuotiaiden tyttöjen sarjassa.

Kilpailussa ei oltu edellytetty aiemmin saavutettuja tulosrajoja, vaikka kyseessä olivatkin SM-kilpailut.

Nuoret olivat kilpailemassa hyvällä menestyksellä 60 muun joukkueen kanssa.

Muutama viikko sitten nuoret jouksivat samaisen matkan ajalla 51,7, joka tarkoittaa KK-V:n pääsyä Suomen tämän kauden tilastoaikasijalle 11.

Finaali

Ryhmä pääsi ajalla 51,04 finaaliin.

-Siinä vaiheessa ei ollut enää paineita, kertovat tytöt Sydän-Satakunta-lehdelle.

KK-V sijoittui kilpailussa sijalle 9 ja jätti loppukilpailussa vielä seitsemän joukkuetta taakseen. Kello pysäytettiin aikaan 51,36.

Aiheesta uutisoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta-lehti torstaina 10.7.2014 ilmestyneessä numerossaan.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje