«

»

Autoa Kankaanpäässä kivittäneestä lisähavaintoja

Kankaanpään Alahonkajoella ohi ajanutta autoa kivittäneestä miehestä on saatu lisähavaintoja.

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo, että mies ja tämän seurassa ollut koira on nähty myöhemmin kantatiellä 44, noin kilometrin matkan Siikaisten risteyksestä Honkajoen suuntaan.

Miellä ollut koira oli isokokoinen. Poliisin mukaan se muistutti saksanpaimekoiraa, joka se ei kuitenkaan ollut.

Poliisi tutkii tapahtunutta vahingontekona sekä liikenneturvallisuuden vaarantamisena.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje