«

»

Kouluverkkoselvittäjä Moisala hallintojohtajan viransijaiseksi Kokemäelle

Jarno Moisala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jarno Moisala. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäellä kouluverkkoselvityksen tehnyt Jarno Moisala on valittu Kokemäen hallintojohtajan viransijaiseksi.

Tamperelainen Jarno Moisala tulee sijaistamaan hallintojohtaja Marianne Mäkelää, joka on jäänyt virkavapaalle vuoden ajaksi. Hän aloittaa virkavapaansa aikana työt Pöytyän ja Auran yhteisenä sivistysjohtajana.

Moisala on Kokemäellä toiminut aiemmin paitsi kouluverkkoselvittäjänä, myös kaupunginsihteerinä ja perusturvajohtajan viransijaisena.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje