«

»

Kokemäellä paloi metsää

Kokemäen Voitoistentie. Kuva: Google Maps

Kokemäen Voitoistentie. Kuva: Google Maps

Kokemäen Voitoistentiellä paloi tiistaina noin aarin kokoinen metsäalue.

Tulipalo sai alkunsa tien reunan pienestä männiköstä. Palokunta sai palon kuitenkin sammumaan, ennen kuin se levisi laajemmalle alueelle.

Pelastuslaitos muistuttaa varovaisuutta avotulen käsittelyn suhteen, sillä maa on nyt rutikuivaa ja maastopalon vaara on suuri.

Hälytys paikalle tuli kello 13.10.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje