«

»

Ukkospuuska kaatoi puun auton päälle Kokemäen kaupungintalolla

Puu kaatui Kokemäen kaupungintalon pihassa auton päälle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Puu kaatui Kokemäen kaupungintalon pihassa auton päälle. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kokemäen kaupungintalon pihassa Tulkkilantiellä kaatoi myrsky puun pakettiauton päälle torstaina.

Ukkospuuskan kaatama koivu vahingoitti auton sivupeiliä ja jätti kolhuja autoon. Pakettiauto oli ollut parkeerattuna kaupungintalon pihassa tapahtumahetkellä.

Koivu tukki liikennettä kaupungintalon alapihalle torstaina iltapäivällä. Puu saatiin raivattua sivuun kello yhteen iltapäivällä mennessä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje