«

»

Huomenna Kokemäellä ukkostaa

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitos varoittaa rajusta ukonilmasta Kokemäellä.

Ennusteen mukaan kello 15 aikoihin torstaina iltapäivällä Kokemäellä ukkostaa. Sademääräksi Ilmatieteen laitos ennustaa 2,4 mm.

Myöskin torstai-iltana Ilmatieteen laitoksen mukaan sataa.

Kello 12 asti iltapäivällä on pilvistä, mutta aurinkoista. Lämpötila kohoaa päivällä 26 asteen lukemiin.

Paikkakunnalla on voimassa metsäpalovaroitus, hellevaroitus, sadevaroitus sekä varoitus rajusta ukonilmasta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje