«

»

Koruvarkaat murtautuivat omakotitaloon Harjavallassa

Harjavallan Hilkankadulla sijaitsevasta omakotitalosta saivat murtautujat saaliikseen ainakin koruja.

Perjantain kello 14 ja lauantain kello 15.30 välisenä aikana oltiin murtauduttu asuttuun omakotitaloon Harjavallassa.

Poliisi kertoo, että asunnosta vietiin ainakin koruja.

Asunnossa suoritettiin poliisin tekninen tutkinta. Tapahtunutta tutkitaan törkeänä varkautena. Poliisi pyytää vihjeitä tapahtuneesta nettivinkin kautta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje