«

»

Kirjurinluodon Viksu Mustavaris lähtee lomille

Kuva: Kirjurinluoto

Kuva: Kirjurinluoto

Kirjurinluodon maskotti Viksu Mustavaris lähtee lomanviettoon talveksi.

Mustavariksen läksiäisiä vietetään huomenna maanantaina Kirjurinluodon palvelurakennuksen luona kello 16-17.30.

Läksiäisissä paikalla on mustavariksen lisäksi lastenlauluja esittämässä Duo Teemu Niemelä ja Maarit Lehtonen. Myöskin poniratsastusta on lapsille.

Myöskin mehutarjoilu löytyy paikalta. Viksu hyvästelee ystävänsä kello 17 aikoihin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje