«

»

Vanhempi mies hukkui Rauman kanaaliin

Lounais-Suomen poliisilaitos kertoo vanhemman mieshenkilön löytyneen sunnuntaiaamuna hukkuneena Raumalla kanaalista.

Poliisi sai hukkuneesta ilmoituksen hätäkeskuksen kautta sunnuntaina aamupäivällä. Mies oli nähty istumassa Kanavakadun puoleisella penkillä puolisen tuntia ennen ilmoituksen tekoa. Hän oli ollut kahden muun miehen kanssa.

Miehen joutumisesta veden varaan ei ole tietoa poliisilla toistaiseksi. Alkoholilla on mahdollisesti osuutta tapahtuneeseen.

Miehen henkilöllisyyttä ei ole vielä varmistettu. Lounais-Suomen poliisilaitos pyytää kaikkia tapauksen nähneit’ tai asiasta tietäviä ottamaan yhteyttä Rauman rikospoliisin päivystykseen numeroon 02 95417780. Numeroon vastataan arkisin kello 8-16.15. Yhteyttä voi ottaa myös sähköpostitse tutkinta.rauma@poliisi.fi.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje