«

»

Sateinen sunnuntai tulossa Kokemäellä ja Harjavallassa

Sade. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitos ennustaa sunnuntaiksi sadetta alkuiltaan. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Ilmatieteen laitos ennustaa sunnuntaiksi sateista päivää niin Kokemäellä kuin Harjavallassakin.

Kokemäellä lämpötila kohoaa kello kolmen aikoihin iltapäivällä 22 asteeseen. Ilmatieteen laitos ennustaa sateen alkavan Kokemäellä kello yhden aikoihin iltapäivällä ja se jatkuu neljään viiteen. Myöskin sunnuntaiaamulle ennustetaan sadetta kello kymmeneksi, mutta vain 20 % todennäköisyydellä.

Harjavallassa ennusteet taas näyttävät jo aamu yhdeksältä sateisilta, kuitenkin vain 30 % todennäköisyydellä. Kuitenkin kello 12 kello neljään viiteen iltapäivällä ennustetaan sadetta 70 % todennäköisyydellä. Lämpötila kohoaa Ilmatieteen laitoksen mukaan 21 asteeseen iltapäivällä.

Alueella ei ole voimassa varoituksia. Ilmatieteen laitos ennustaa sunnuntai-illaksi kaunista, hieman pilvistä säätä. Lämpötila on kahdenkymmenen asteen tienoilla ja aurinkokin saattaa näyttäytyä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje