«

»

Leader Karhuseutu vie lapset maatalousnäyttelyyn

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Leader Karhuseudun kylillä – hanke järjestää retken lasten maatalousnäyttelyyn.

Jokioisten Elonkiertoon suunnattu retki on kaikille avoin. Se on ilmainen kaikille Karhuseudun jäsenille ja muille aikuisille 10 euroa. Lounas tulee maksaa itse.

Retki lasten maatalousnäyttelyyn järjestetään lauantaina 13.9. kello 8.30-18.30. Mukaan mahtuu 55 nopeinta ilmoittautujaa. Ilmoittautua tulee viimeistään tiistaina 9.9. sähköpostitse karhuseutu@karhuseutu.fi tai puhelimitse 044 522 5797.

Lähtö on Porin linja-autoasemalta kello 8.30.

Lisätietoja retkestä saat Leader Karhuseutu-hankkeen kotisivuilta täältä. Karhuseutu on Leader-hanke, jota rahoitetaan Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahastosta.

Karhuseutuun kuuluu muun muassa Kokemäki ja Harjavalta.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje