«

»

Harjavallan markkinoilla enää muutama myyntipaikka vapaana

Viikonloppuna järjestettävien Harjavallan markkinoiden myyntipaikkatilanne on täyden puoleinen.

Lauantaina kello 9-17 ja sunnuntaina kello 10-16 järjestettävien markkinoiden myyntipaikkakartassa näyttää olevan jäänyt tyhjäksi vain yhdeksän myyntipaikkaa.

Yhteensä myyntipaikkoja on lähes kolmesataa. Markkinat keräävät vuosittain yli 20 000 kävijää.

Tänä viikonloppuna markkinat järjestetään 35. kerran.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje