«

»

Koulukeskuksessa roihusi roskis – Taas tuhopoltto

Kokemäen koulukeskusta piinaavat tuhopolttajat. Kahden viikon aikana on sattunut jo kaksi tuhopolttoa.

Lauantain vastaisena yönä pelastuslaitos sai hälytyksen sammuttamaan roska-astiaa, joka oli koulukeskuksen pihalla sytyttetty liekkeihin.

Koulukeskuksen piha kerää paljon nuorisoa kouluajankin ulkopuolella. Siitä on tullut nuorisolle suosittu ajanviettopaikka ja usein alueelta tulee palohälytys ilkivaltaisista tuhopoltoista.

Palokunta muistuttaa, että pienikin tuhopoltto aiheuttaa vaaraa ja voi pahimmillaan sytyttää koko koulukeskuken tuleen. Öisiin palohälytyksiin koulukeskuksesta aletaan pelastuslaitoksella jo kyllästyä, sillä ne vievät paljon resursseja tärkeimmistä tehtävistä.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 1.39.

AIEMMIN AIHEESTA:
Kokemäen yhteiskoulun pihalla roihusi nuotio – 16.8.2014 23:02

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje