«

»

Poliisin päivänä on rauhallista Kokemäellä

Lauantaina 30.8. vietetään Poliisin päivää. Kokemäen poliisiaseman alueella päivä on rauhallinen.

Kokemäen poliisiaseman alueella ei ole tapahtunut mitään tavallisuudesta poikkeavaa tänään. Kuitenkin esimerkiksi Kankaanpään poliisiasemalla on ollut kiirettä liikenneonnettomuuksien ja -rikkomusten kanssa.

Porissakin on tapahtunut pieni liikenneonnettomuus.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje