«

»

Sää suosi koirakerhon Match Showta

Kaunis ja lämmin sää suosi sunnuntaista Kokemäen koirakerhon March Showta. Osallistujia oli viime kertaa enemmän.

Koirien tarkkaa määrää ei vielä ole tarkasti laskettu, mutta koirakerhon sihteeri Riikka Palmula voi jo sanoa osallistujia olleen enemmän, kuin viime kerralla kesäkuun alussa.

Tällä kerralla oli koirakerhon Match Show saanut uuden kilpailuluokan, joka on Äijä ja koira.

Seuraavan kerran Match Show järjestetään tiettävästi ensi keväänä tai alkukesästä. Tarkemmasta päivämäärästä päättää lähempänä yhdistyksen hallitus. Tavallisesti vuoden ensimmäinen Match Show järjestetään kesäkuussa.

Kilpailun tulokset eivät ole vielä saapuneet toimitukseemme.

Voit lukea lisää aiheesta 3.9. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä.

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

1 comment

  1. koiraihminen

    Hyvä kun paikkakunnalta löytyy vielä yhdistystoimintaa!!

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje