«

»

Harjavallan markkinat keräsivät taas väkeä

Markkinat keräsivät yli 200 kauppiasta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Markkinat keräsivät yli 200 kauppiasta. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Harjavallan markkinat on nyt taas tältä erää ohitse.

Markkinoiden suosiosta kertoo se, että tapahtuman kotisivujen palvelin kaatui liian suuren rasituksen johdosta sunnuntaina.

Lauantai oli sunnuntaita lämpimämpi sekä aurinkoisempi. Kuitenkin väkeä riitti molempina päivinä. Tarkkoja kävijämääriä ei ole tiedossa toistaiseksi, mutta kuitenkin kävijöitä on ollut huomattava määrä, kuten myöskin kauppiaita, joita oli yli 200.

Tavallisesti markkinat on kerännyt yli 20 000 kävijää.

Lue lisää 3.9. ilmestyvästä Kokemäkeläisestä!

Sunnuntaina ei ruuhkaa markkinoiden jäätelökioskilla ollut. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Sunnuntaina ei ruuhkaa markkinoiden jäätelökioskilla ollut. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Markkinoilla oli myynnissä kaikenlaista makeisista mönkijöihin. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Markkinoilla oli myynnissä kaikenlaista makeisista mönkijöihin. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Markkinoilla myytiin myöskin metrilakua. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Markkinoilla myytiin myöskin metrilakua. Kuva: Tuomas Kuhalainen

1 comment

  1. kokemäki

    Toista se oli kesäkuun tulkkilan yössä kun jäätelöä jonotettiin urakalla

Kommentit eivät ole päällä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje