«

»

Auto ojassa Kokemäellä – Paikalla kaksi humalaista

Kokemäen Kauvatsantiellä tiistai-iltana ajoi henkilöauto ojaan. Poliisi löysi paikalta kaksi humalaista miestä, joita epäillään törkeästä rattijuopumuksesta.

Kauvatsantien oikealla puolella viitisenkymmentä metriä ennen Käräjätien risteystä havaittiin henkilöauton olevan ojassa.

Sivullinen teki poliisille ilmoituksen ojassa olevasta kulkuneuvosta tiistai-iltana. Poliisin saavuttua paikalle paikalla tavattiin kaksi paikkakuntalaista miestä.

Poliisin puhallustesteissä he puhalsivat 2,1 promillea ja toinen 1,07 promillea. Heitä epäillään muun muassa törkeästä rattijuopumuksesta.

Tapaus sattui kello 21.30 ja 22.11 välisenä aikana.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje