«

»

Hintojen tulee olla esillä – Myös parturissa

Aluehallintovirasto on kesän aikana tarkastanut partureiden ja kampaamojen hinnastojen esilläoloa ja hintojen merkintöjä. Reilulla viidenneksellä yrityksistä oli ongelmia hinnastojensa kanssa.

Lounais-Suomen aluehallintovirasto tarkasti yhteensä 410 yritystä alueellaan, joista reilulle viidennekselle annettiin huomautus palveluhinnastossa ilmenneistä puutteista.

Asetuksen mukaan palveluntarjoajan tulee laatia yksiköllinen hinnasto, jonka tulee olla esillä liikkeessä. Se tulee olla helposti havaittavissa myös liiketilan ulkopuolella.

Yritykset ovat olleet velvoitteistaan pääsääntöisesti tietoisia, mutta perustelivat puutteita muun muassa sillä, ettei yksilöllisistä palveluista voi laatia helposti yleistä hinnastoa.

Virasto antoi yrityksille kehotuksen korjata puutteet. Uusintatarkastuksessa reilut 60 prosenttia oli korjannut hinnastonsa.

Partureiden ja kampaamojen tulee lisäksi varustaa tuotteensa selkeillä myynti- ja yksikköhintamerkinnöillä. Niiden tulee olla esillä näytetuotteissa.

Aluehallintoviraston mukaan selkeät palveluhinnastot ovat yrityksille paitsi velvollisuus, myös osa hyvää asiakaspalvelua. Kuluttajalla tulee olla mahdollisuus vertailla tuotteiden ja palvelujen hintoja.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje