«

»

Kokemäki sijoittaa 14 000 euroa teollisten yritysten kehittämiseen

Kokemäki lähtee mukaan viiden kunnan yhteiseen hankkeeseen teollisten yritysten kehittämisestä.

Pk-sektorin teollisten yritysten kehittämishanke T3K on jatkoa Osaava verkosto-hankkeelle jossa oli mukana Kokemäen lisäksi muun muassa Huittinen. Tuo hanke päättyi kesällä.

Hankkeeseen on päätetty kaupunginhallituksessa osallistua. Uusi T3K-hanke alkaa marraskuussa ja päättyy vuonna 2017.

Kokonaiskustannukset hankkeella on noin 346 000 euroa. Kokemäen osuus kustannuksista on yhteensä 14 000 euron luokkaa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje