«

»

Prizztech hakee säästöjä yt-neuvotteluilla

Torstaina Prizztech Oy käynnisti taas yt-neuvottelut. Säästöiksi haetaan 20 henkilötyövuotta, uutisoi Satakunnan Kansa.

Neuvottelut koskevat yrityksen koko henkilöstöä. Taustalla ovat tuotannolliset ja taloudelliset syyt.

Tavoitteita toteutettaisiin suunnitelmien mukaan irtisanomisin ja lomautuksin. Syyksi huonoon taloustilanteeseen yrityksessä on kuntarahoituksen pieneneminen.

Yritys työllistää 63 työntekijää. Kahdeksan heistä on tällä hetkellä lomautettuna. Uudet yt-neuvottelut käynnistyivät tänään torstaina.

Prizztech Oy on elinkeinoyhtiö, joka ilmoittaa tehtäväkseen maakunnan hyvinvoinnin edistämisen yrityselämää vahvistamalla. Yritys tarjoaa palveluja alueensa yrityksien elinkaaren kaikkiin vaiheisiin perustamisesta alkaen.

Yhtiön omistajina ovat satakuntalaiset kunnat. Muun muassa Kokemäen kaupunki omistaa yrityksestä 2,7 prosenttia.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Satakunnan Kansa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje