«

»

Taas nimiä adresseihin kyläkoulujen puolesta

Kokemäellä on taas laitettu kiertoon adresseja, joissa vaaditaan liikuntahallia koskevaa kansanäänestystä ja Kokemäen kyläkoulujen säilyttämistä.

Nimilistoihin voi lisätä oman nimensä vielä lokakuun loppuun asti muun muassa kirjakaupassa Tulkkilantiellä.

Korkeaojan ja Peipohjan koulujen lakkauttamista vastustetaan edelleen. Päätös koulujen lakkauttamisesta vuonna 2016 tehtiin syyskuussa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje