«

»

Hyväntekeväisyyskonsertti peruutettiin Huittisissa

Huittisissa ensi sunnuntaina Vampulan kirkossa piti järjestää hyväntekeväisyyskonsertti, joka kuitenkin jouduttiin perumaan, uutisoi Lauttakylä.

Syynä peruuttamiseen on esiintyjän sairastuminen.

Konsertti on tavoite järjestää mahdollisimman pian uudelleen. Jo ostetut liput sunnuntain konserttiin kelpaavat seuraavassa konsertissakin.

Aiheesta kertoi ensimmäisenä Lauttakylä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje