«

»

Harjavallassa järjestetään japanilaiset pikkujoulut nuorille

Harjavallan kirjastossa ja nuokkarilla järjestetään marraskuussa japanilaiset pikkujoulut.

Lauantaina 29. marraskuuta ohjelmassa on muun muassa robottityöpaja ja origamiaskartelua Harjavallan kaupunginkirjastossa kello 10-14.

Nuokkarilla ilta jatkuu kello 14-17 japanilaishenkisella kokkailulla, syömäpuikkokisalla ja sumopainilla. Ikäraja on 13-17 vuotta.

Tilaisuuksiin on vapaa pääsy. Järjestäjänä toimii Harjavallan kirjasto- ja vapaa-aikatoimet. Lisätietoja ohjelmasta saat kaupungin nettisivuilta täältä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje