«

»

Säkylässä vietiin valvontakamera

Säkylässä on Tiina-Grilliltä varastettu valvontakamera torstain vastaisena yönä.

Samalla rikottiin toinen kamera sekä aiheutettiin muutakin vahinkoa. Tapaus sattui kello 23.00 ja kello 10.50 välisenä aikana.

Poliisi tutkii tapahtunutta vahingontekona sekä näpistyksenä. Vinkkejä pyydetään Kokemäen poliisiasemalle sähköpostitse tutkinta.kokemaki.lounais-suomi@poliisi.fi

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje