«

»

Sää viilenee viikonlopuksi

Tänään keskiviikkona nautitaan jopa neljästä plusasteesta. Viikonlopuksi lämpötila laskee muutamaan pakkasasteeseen, ennustaa Ilmatieteen laitos.

Kokemäellä lämpötila kohoaa tänään iltapäivällä jopa neljään lämpöasteeseen. Päivä on pilvinen.

Torstaina lämpötila on aamulla pakkasella ja kohoaa päivän mittaan kahteen lämpöasteeseen. Perjantaina lämpötila pysyttelee kahdessa lämpöasteessa.

Lauantaina lämpötila laskee pakkaselle, yhden ja kahden asteen tuntumaan. Sunnuntaina lämpötila on kahden pakkasasteen tuntumassa.

Lunta ennusteissa ei näy, joten synkkä syksy jatkuu edelleenkin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje