«

»

Yrittäjät avaavat joulun lauantaina Kokemäellä

Vaikka monet muut paikkakunnat, muun muassa naapurikunta Harjavalta ovatkin jo joulunsa avanneet, Kokemäen yrittäjien joulunavaus on vasta tulevana lauantaina.

Tempaus järjestetään kello 11-14. Joulupuurotarjoilu alkaa kello 11 liikekeskuksessa ja Tulkkilantiellä.

Joulupukki jakaa lapsille ja vähän vanhemmillekin karkkia Tulkkilantiellä ja liikekeskuksessa.

Aiheesta kerrottiin aikaisemmin Valtaväylä-lehdessä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje