«

»

Pian alkaa joulukalenteri

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Perinteinen aito joulukuusi. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Joulukuun alkuun on enää viisi päivää. Myöskin itse kauan odotettu joulu lähestyy.

Ensimmäinen joulukalenterin luukku avataan siis jo pian. Joulukalenterin, eli adventtikalenterin historia juontuu vuoteen 1904, jolloin ensimmäinen joulukalenteri tuli markkinoille.

Joulukalententeri voi lievittää niin lasten, kuin vähän vanhempienkin jännitystä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje