«

»

Poliisin lupapalvelut siirtyivät Twitteriin

Kokemäen poliisin partioauto. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuvassa Kokemäen poliisin partioauto. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Lounais-Suomen poliisilaitos aikoo parantaa lupapalveluitaan ja ottaakin Twitterin hyötykäyttööön. Yhteisöpalvelun kautta tiedotetaan ajankohtaisita asiosta ja vastataan kysymyksiin.

Twitterin kautta aloitettiin tällä viikolla tiedottamaan ajankohtaisista asioista Poliisin Lounais-Suomen lupapalveluihin liittyen.

Alueen asukkailla on nyt helppo kanava esittää kysymyksiä lupapalveluihin ja asiakirjoihin liittyen.

Keskiviikkoaamuun mennessä Twitter-tili oli kerännyt 224 seuraajaa. Löydät profiilin tästä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje