«

»

Keski-Satakunnan kuntajakoselvitykselle esitetään erityisasemaa

Kokemäen hallitus päätti maanantai-iltana esittää valtuustolle, että Keski-Satakunnan kuntaliitosselvitykselle haettaisiin erityisen kuntajakoselvityksen asemaa.

Jos valtuusto päättää hakea erityisasemaa selvitykselle sekä hakemus hyväksytään valtiovarainministeriössä, maksaa valtio kuntajakoselvittäjän kustannukset.

Lisäksi uudelle kunnalle voidaan myöntää yhdistymisavustusta.

Kaupunginjohtajan päätösehdotus hyväksyttiin kaupunginhallituksessa maanantaina.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje