«

»

Luistelijat siirretään liikuntahallin tieltä

Kokemäelle Tulkkilan koulun viereen kaavailtu liikuntahalli vie koko luistelukentän alueen.

Yleisöluistelukentälle sekä jääkiekkokaukalolle joudutaan Kokemäellä miettimään uusi paikka, jos liikuntahallin rakentaminen toteutuu.

Samalle tontille liikuntahallin kanssa ei jää enää tilaa luistelijoille. Nykyisen huolto- ja pukukoppirakennuksen tilalle tulisi pysäköintitiloja ja halli rakennetaan keskelle Tulkkilan kenttää.

Luistelukenttä ei enää suunnitelmien muututtua mahdukaan liikuntahallin viereen. Myöskään rahaa huolto- ja pukukoppitilojen rakentamiseen alueelle ei kaupungilta löydy.

Enää talvella 2015-2016 ei siis luistella ainakaan Kokemäen keskustassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje