«

»

Messut keräsivät Harjavallassa 2 500 kävijää

Lauantaina järjestetyt Harjavallan hyvän olon messut ja joulumyyjäiset keräsivät noin 2 500 kävijää.

Messuhalli oli täynnä näytteilleasettajia ja myyjiä. Kaikki myyntipaikat oli loppuunmyyty. Ovet messuille aukesivat lauantaiaamuna kello 10 liikunta- ja uimahallissa. Paikalle rynnisti noin 2 500 messuvierasta.

-Tyytyväisiä kauppiaita ja suuri määrä Hyvää Oloa! kertoi Harjavallan hyvän olon messut Facebookissa.

Paikalla oli myös huutokauppa. Yleisöä viihdytti kello 12-15 tv:stä tuttu huutokauppakeisari Aki Palsanmäki.

Messut järjestettiin ensimmäistä kertaa. Sisäänpääsy oli ilmainen. Messut sulkivat kello 16.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje