«

»

Mies sai sairaskohtauksen – Autolla ojaan Kokemäellä

Sunnuntaina iltapäivällä sattui Kokemäellä henkilöauton ulosajo. Sydän-Satakunta-lehden mukaan syynä onnettomuuteen oli sairaskohtaus.

Kello yhden jälkeen sunnuntaina Kokemäen Kakkulaistentiellä ajoi henkilöauto ojaan. Onnettomuudesta selvittiin pienillä peltivaurioilla.

Sydän-Satakunta-lehden mukaan iäkäs mies suistui autollaan tieltä saatuaan sairaskohtauksen.

Sairaskohtauksesta kertoi ensimmäisenä Sydän-Satakunta.

AIEMMIN AIHEESTA:

Henkilöauto ojaan Kokemäellä – Katso video!

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje