«

»

Huomenna pilvistä, lämpötila plussan puolella

Viikko alkaa Kokemäellä Ilmatieteen laitoksen ennusteen mukaan pilvisenä. Maanantaina lämpötila pysyttelee yhden ja kolmen lämpöasteen tuntumassa.

Vielä lauantai-iltana Ilmatieteen laitos ennusti maanantaille räntäsadetta. Nyt ennustetta on päivitetty, ja räntäsateet siirtyneet tiistain aamuyölle. Vesisadetta ennustetaan tiistai-illaksi.

Lauantaina ennustettiin, että lumet pysyisivät alkuviikolle. Kuitenkin maa muuttui harmaaksi jo sunnuntain aamupäivän aikana. Tiet kuitenkin ovat olleet liukkaat koko päivän ja onnettomuuksilta liikenteessä ei ole vältytty.

Tiistaina lämpötila pysyttelee päivän kahden ja kolmen asteen tuntumassa.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje