«

»

Henkilöauto ojaan Kokemäellä


Kokemäen Kakkulaistentiellä suistui sunnuntaina iltapäivällä henkilöauto ojaan.

Pelastuslaitos sai hälytyksen paikalle kello 13.17. Paikalla oli niin poliisin, kuin palokunnan ja sairaanhoidon yksikköjä. Henkilöauto suistui ojaan Käräjätien ja Kakkulaistentien risteyskohdassa, Penttilänniementien kohdilla.

Auto ajautui päin kirkkoherranviraston aitaa ojaan.

Alueella on voimassa 40 kilometrin nopeusrajoitus. Tie on suljettuna onnettomuuspaikan pelastus- ja raivaustöiden ajan.

Tarkempia tietoja tapahtuneesta ei vielä ole tiedossa. Toimittajamme ehti onnettomuuspaikalle pian hälytyksen tultua.

Lisätietoja onnettomuudesta:

Mies sai sairaskohtauksen – Autolla ojaan Kokemäellä

Henkilöauto ajautui päin kirkkoherranviraston aitaa ojaan. Tie suljettiin pelastustöiden takia. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Henkilöauto ajautui päin kirkkoherranviraston aitaa ojaan. Tie suljettiin pelastustöiden takia. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Paikalla oli niin pelastuslaitoksen, kuin palokunnan ja sairaanhoidon yksiköitä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Paikalla oli niin pelastuslaitoksen, kuin palokunnan ja sairaanhoidon yksiköitä. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Kuva: Tuomas Kuhalainen

Päivitetty 23.11.2014 klo 14.01: Lisätty video paikan päältä.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje