«

»

Jouluvalot koristavat Kokemäen katukuvaa

Tulkkilantietä koristaa jouluvalot. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Tulkkilantietä koristaa jouluvalot. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Jouluvalot ovat ilmestyneet Kokemäen katukuvaan. Joulunavaukseen valmistaudutaan ilman lunta.

Muun muassa Kokemäen Tulkkilantielle on asetettu jouluvaloja niin valaisinpylväisiin, kuin myöskin pitseria Hanin viereiseen puuhun on kiinnitetty kauniit jouluvalot.

Yrittäjät valmistautuvat nyt todenteolla lauantaiseen joulunavaukseen. Vaikkea lunta ainakaan näillä näkymin tule, niin silti joulupukki saapuu kuitenkin paikalle Jokilaakso-lehden reportaasin mukaan muorin kanssa lentäen Piikajärven lentokentälle, josta hän jatkaa matkaa vaikkapa taksilla.

Tänä vuonna Joulunavauksessa on mukana joulupukin lisäksi myöskin joulumuori. Muori ei ole aiemmin Kokemäellä vieraillut, joten kerta on ensimmäinen.

Joulupukin ja muorin vierailusta kertoi aiemmin Jokilaakso-lehti torstaina. Joulunavaus järjestetään lauantaina 29. marraskuuta kello 11 alkaen liikekeskuksessa ja Tulkkilantiellä.

Kokemäkeläinen seuraa Joulunavausta ja julkaisee liveseurannan netin kautta tapahtumasta. Lisätietoja julkaistaan lähempänä.

Lyhtypylväisiin on kiinnitetty myöskin jouluvaloja. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Lyhtypylväisiin on kiinnitetty myöskin jouluvaloja. Kuva: Tuomas Kuhalainen

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje