«

»

Sää suosinee Joulunavausta

Kokemäen yrittäjien joulunavauspäivänä saattaa aurinkokin pilkistää, ennustaa Ilmatieteen laitos.

Tänään torstaina lämpötila pysyttelee kolmen asteen tuntumassa Kokemäellä. Puoli kahden aikoihin iltapäivällä sää näyttää ulkona synkältä.

Perjantaina lämpötila on päivällä kahden asteen tienoilla. Lauantaina on pakkasta muutama aste, mutta Ilmatieteen laitoksen mukaan on hieman valoisampaa, kuin esimerkiksi torstaina ja aurinkokin saattaa pilkistää.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje