«

»

Poliisi muistuttaa jalankulkijoita heijastimesta – Ja autoilijoita nopeudesta

Lounais-Suomen poliisi muistuttaa jalankulkijoita heijastimen tärkeydestä. Lisäksi ajonopeudet tulisi sovittaa valaistuksen mukaan.

Autoilijoiden tulisi sovittaa tilannenopeutensa vallitsevan vuorokaudenajan, eli valoisuuden ja pimeyden mukaan, jotta pimeässä havaittaisiin kevyt liikenne paremmin.

Jalankulkijoita poliisi muistuttaa heijastimien käytöstä ja pyöräilijöitä valolampun pakollisuudesta pimeällä ja hämärässä liikuttaessa. Lisäksi pyörässäkin tulisi olla kunnolliset heijastimet.

Autoilijat pystyvät välttämään paremmin myös eläinonnettomuuksia huomioimalla valaistuksen ja kelin.

Käytämme evästeitä tarjoamamme sisällön ja mainosten räätälöimiseen, sosiaalisen median ominaisuuksien tukemiseen ja kävijämäärämme analysoimiseen. Jaamme myös sosiaalisen median, mainosalan ja analytiikka-alan kumppaneillemme tietoa siitä, kuinka käytät sivustoamme. Näytä tiedot

Eväste on lyhyt tekstinpätkä, jonka käyttämäsi verkkosivusto lähettää selaimeesi. Se auttaa sivustoa muistamaan käyntisi tiedot, kuten valitsemasi kielen ja muita asetuksia. Eväste voi helpottaa seuraavaa käyntikertaasi ja tehdä sivustosta sinulle hyödyllisemmän. Evästeillä on tärkeä rooli. Ilman niitä verkon käyttäminen olisi paljon turhauttavampaa. Käytämme evästeitä moniin tarkoituksiin, muun muassa Google:n mainosten kohdentamiseen sekä kävijämäärän laskemiseen. Lisätietoja käytännöistämme saat Googlen sivustolta: http://www.google.com/intl/fi/policies/technologies/ads/ Jatkamalla selausta hyväksyt nämä ehdot.

Sulje